Toon Hendriks Fotografie

Info 

Info

Allround fotograaf, met een zwak voor 'sociale fotografie' in de breedste zin van het woord. Zowel profit, als non-profit.

Foto's bestellen via zorginbeeld.nl.
Toets TH in de zoekfunctie en U ziet mijn foto's, die voor de verkoop bestemd zijn.

Toon Hendriks Fotografie
Kievitlaan 57
7004 BE Doetinchem
info@toonhendriksfotografie.nl

Tel: 06-22031510

KvK 09072120
BTW NL 0822.71.847.B.01
IBAN NL24RABO0384364160

 

Info YES GENOMINEERD!!!!

 

Voor de 1e keer doe ik mee aan een fotowedstrijd en gelijk door de vakjury genomineerd.

Zie onderstaand bericht.

 

Beste Toon,


Wij kunnen je het mooie bericht mededelen dat jouw ingezonden foto voor de National Geographic Fotowedstrijd 2017 door de jury genomineerd is. Daarmee ben jij finalist in de categorie Mens. Gefeliciteerd! 

 

Wat houdt dit in?

Je maakt kans op de titel winnaar van de National Geographic Fotowedstrijd 2017. Per categorie zijn er twee winnaars: een publieks- en een vakjurywinnaar. De publiekswinnaar wordt op basis van de meeste stemmen bepaald, de vakjurywinnaar wordt door de jury gekozen. 


Hoe nu verder? 

Vanaf vandaag kan er via natgeofotowedstrijd.nl op jouw foto worden gestemd. Bijgevoegd zijn een drietal promotiebeelden die je op sociale media kunt plaatsen om stemmen te werven voor jouw foto. Vergeet vooral niet de hashtag #natgeofotowedstrijd te gebruiken. Stemmen kan van 2 tot en met 15 oktober a.s.


Uitreiking

Op woensdagavond 22 november a.s. wordt er tijdens een feestelijke uitreiking in Hotel Arena te Amsterdam, bekendgemaakt wie de winnaars van de drie categorieën zijn. Nadere informatie volgt later, maar noteer deze datum alvast in je agenda.


Succes!

 


Met vriendelijke groet,

Team National Geographic

 

 


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston